Про качану кашу чула від бабусі, але ніколи не куштувала. Коли побачила проєкт Клопотенка — зацікавилась. Потрапила на одну з його дегустацій — і була вражена. Здавалося б, звичайна каша з кукурудзи, а смак — насичений, глибокий, дуже атмосферний. Подавали її з бринзою та грибами — це був справжній вибух смаку. Я відчула, що українська кухня — це не просто... Читати відгук Про качану кашу чула від бабусі, але ніколи не куштувала. Коли побачила проєкт Клопотенка — зацікавилась. Потрапила на одну з його дегустацій — і була вражена. Здавалося б, звичайна каша з кукурудзи, а смак — насичений, глибокий, дуже атмосферний. Подавали її з бринзою та грибами — це був справжній вибух смаку. Я відчула, що українська кухня — це не просто їжа, а частина нашої душі. Дякую за таке відродження!