Працівник, вже колишній Відгук додано 28 січня, 2025 год935 переглядів
Цікаво було почитати відгуки інших працівників цієї мережі, цікаво було чи лише у Івано-Франківську така фігня, але схоже компанія просто не дає такої можливості, навіть сайт їхньої назви для створення відгуку не знаходить, цікаво ж чого вони бояться так. Загалом розповім мій досвід. Я прийшла в компанію ще у 22 році, коли ставка була 46 гривень на годину, та згодом вона зростала, але непропорційно до навантаження, на данний момент у них ставка 100 гривень на годину, ну обід звісно ж не оплачується. Коли ти тільки приходиш, то маєш дізнатися як працює каса і кухня все інше в процесі роботи, стажування також оплачується і триває днів 5 від сили, я пройшла за 3, але керуюча магазину забула внести мене в систему і мені довелось ще стільки ж його проходити, просто щоб їй було добре. Я починала на великому магазині в центрі міста, але навіть там людей у вечірню зміну, коли я працювала, було ну дуууже мало, 2,3 інколи 4 людей, і роби що хочеш, бо мало того що постійна черга з дітей і алкоголіків та бомжів які постійно приходять чисто позависати в приміщенні і створюють балаган, так ще й треба слідкувати щоб в кавовому не закінчилась кава, цукор, молоко, щоб на кухні були всі замовлення виконанні, треба ж ще про зал не забувати, бо як же так, інакше зранку прийде ранішня зміна і буде вас обзивати у всіх чатах, так в цій компанії людей просто ділять по змінах і нічого не намагаються врегулювати. Як висновок, ти все рівно щось не встигаєш бо черги зберігаються навіть якщо за касою 2 людей і на фуді 1, і ще 1 має все інше зробити. Приходячи сюди будьте готові пахати, будете виносити сміття по 4 рази на день, це величезні 120 літрові пакети які смердять усім, якщо навіть хтось спусти штани у вас в магазині будете прибирати то ви, тому не раджу пускати бомжів, будете розвантажувати величезні піддони з товаром щодня, які інколи тонну важать, а стандарти 500 кг, і всім буже всеодно що на зміні лиш дівчата, і ви то маєте ще розкласти в залі паралельно з тим стоячи за касою, бо черги допускати не можна і готуючи на фуді, бо заради 1 замовлення ще одна людина не прийде. А і не забувайте що у будь-який момеет до вас може прийти перевірка, і тому ви маєте мати ідеальний зал, задобвувати людей на касі тисячою питань, і ніяк інакше, лиш окко може позмагатися з цією мережею в задобуванні людей, ще й накладні маєте ви приймати від постачальників, робити їх звірку і обробку, і повернення, а накосячиш будеш сам купляти той хліб, або цигарки або алкоголь, доречі якщо недостача по акцизу ви самі то перекриваєте, і вони раз на місяць то рахують, тому ви бужете оплачувати чужий провтик, так само з касами, мало того що будете клянчити ті дрібні як милість, так ще й за касою будете постійно вислуховувати недоречні компліменти і не тільки, а сказати нічого не можнте бо вам неодноразово кому не лінь нагадають що "клієнт завжди правий" і напишуть ще й скаргу на вас, а якщо що 3 скарги- звільнення, а ти може нічого і не робив, але керівництву параленьно, у них настільки багато цих магазинів що людьми перебирають як перчатками. А ще тут немає охорони, а тому що нащо, так є кнопка охорони, але вона їде 5-10 хв, і ще якщо нікого не буде кричатимуть на вас, а моментів коли ви захочете їх викликати буде багато, окей коли на зміні 3 людини, але якщо це маленький магазин зазвичай там 1 людина робить все, і нікого не цікавить як там вона почувається, тому що товарообіг не дозволяє ще 1 людини, а погрожувати вам будуть часто, тому що люди так відіграються на "обслуговуючому персоналі" і якшо вас будуть чекати під роботою після закінчення зміни, то не дивуйтесь, а якщо навіть і викликати охорону або поліцію, то вони просто мило поговорять з ними і все, а ті малорозумні ще й скаргу на вас напишуть, а ви потім будете пояснювати а чого на вас людина скаржиться, що ви зробили, і нікого не буде цікавити що вас ледь не вб*ли, якшо що реальна історія, чоловік на Шевченка просто вийшов з нож*м до хлопця який закривав зміну і розмахуючи пригрозив що магазин заважає йому спати, ну поліція прийшла але нічого не зробила, і компанія лиш змістила робочі години. І це ж не одиночна історія, а закрити магазин то буде ще та проблема, тому що вам ті двері просто виламають ( ситуація з Галицької) і коли ще не можна було продавати алкоголь після 21:00 його просто виносили на ваших очах, а ви ж нічого не зробите, бо то ж не ваше, а життя ваше, і таких моментів прям дофіга. Вам ще пощастить якщо в нормальний колектив прийдете, а якщо ні то ваше життя буде просто суцільним пеклом, особливо якщо керуюча буде лялечкою фарфоровою яка нічого не робить. А, і вас будуть діставати навіть не в робочі години, бо а що ви зробили, а то не так треба було, а там то, а там сьо, тому забудьте про власне життя. І якщо ви подумаєте кудись сунутись далі, подумайте ще раз, якщо після зміни звичайного касира у вас буде відвалюватись все, то керуюча то ще гірше, і я не просто так це кажу, на Бельведерській керуюча вже раз зірвала спину, так що диски зсунулись і вона робила операцію, в Крихівцях ніхто не хоче працювати тому там керуюча сама працює весь час, записуючи собі далеко не всі години, ой та це поширена практика якщо ти хочеш щоб магазин нормально виглядав, то ти маєш працювати поверх своїх записаних годин, бо якщо ні, то не отримаєш своєї премії, але складає половину зарплати керуючого, а і здебільшого, в нових магазинах керуючі мають менше ніж звичайні працівники, і це про гроші, відповідальність там ой на якому рівні. Та і якщо ви звільнетесь коли вас знає більше ніж 1 керуюча, повірте життя вам не буде, тому що компанія буде робити все щоб ви не змогли працювати в сферах де треба до них заходити, тому шо політика компанії не дозволяє (по факту вони бояться що ви будете говорити настільки тут погано і чому ви звільнились), тому мерчендайзером, брендекспертом, торговим ви не зможете стати просто через 1 помилку в житті - сім23, сімі
Якщо ти хлопець в сімці то все готуйся розгружати піддони.При чому ти касир а не гружчик.І тебе про це не попереджали у вакансії. Чому не можна найняти гружчиків? така проблема їм потратити лишні кошти на це. Мало того що може приїхати 3-4 піддони і ти таскаєш тяжості то ще й керуючий тебе підганяє якоби давай швиденько бо це все ще розкласти треба.
Відкриття маркетів чув приїжджає по 16 піддонів. Гружчики? Ні . Касири - вільна робоча сила
Відгук працівника Сімі, Сім23 - Відгуки про Сім23 маркет
Загалом розповім мій досвід. Я прийшла в компанію ще у 22 році, коли ставка була 46 гривень на годину, та згодом вона зростала, але непропорційно до навантаження, на данний момент у них ставка 100 гривень на годину, ну обід звісно ж не оплачується. Коли ти тільки приходиш, то маєш дізнатися як працює каса і кухня все інше в процесі роботи, стажування також оплачується і триває днів 5 від сили, я пройшла за 3, але керуюча магазину забула внести мене в систему і мені довелось ще стільки ж його проходити, просто щоб їй було добре. Я починала на великому магазині в центрі міста, але навіть там людей у вечірню зміну, коли я працювала, було ну дуууже мало, 2,3 інколи 4 людей, і роби що хочеш, бо мало того що постійна черга з дітей і алкоголіків та бомжів які постійно приходять чисто позависати в приміщенні і створюють балаган, так ще й треба слідкувати щоб в кавовому не закінчилась кава, цукор, молоко, щоб на кухні були всі замовлення виконанні, треба ж ще про зал не забувати, бо як же так, інакше зранку прийде ранішня зміна і буде вас обзивати у всіх чатах, так в цій компанії людей просто ділять по змінах і нічого не намагаються врегулювати. Як висновок, ти все рівно щось не встигаєш бо черги зберігаються навіть якщо за касою 2 людей і на фуді 1, і ще 1 має все інше зробити. Приходячи сюди будьте готові пахати, будете виносити сміття по 4 рази на день, це величезні 120 літрові пакети які смердять усім, якщо навіть хтось спусти штани у вас в магазині будете прибирати то ви, тому не раджу пускати бомжів, будете розвантажувати величезні піддони з товаром щодня, які інколи тонну важать, а стандарти 500 кг, і всім буже всеодно що на зміні лиш дівчата, і ви то маєте ще розкласти в залі паралельно з тим стоячи за касою, бо черги допускати не можна і готуючи на фуді, бо заради 1 замовлення ще одна людина не прийде. А і не забувайте що у будь-який момеет до вас може прийти перевірка, і тому ви маєте мати ідеальний зал, задобвувати людей на касі тисячою питань, і ніяк інакше, лиш окко може позмагатися з цією мережею в задобуванні людей, ще й накладні маєте ви приймати від постачальників, робити їх звірку і обробку, і повернення, а накосячиш будеш сам купляти той хліб, або цигарки або алкоголь, доречі якщо недостача по акцизу ви самі то перекриваєте, і вони раз на місяць то рахують, тому ви бужете оплачувати чужий провтик, так само з касами, мало того що будете клянчити ті дрібні як милість, так ще й за касою будете постійно вислуховувати недоречні компліменти і не тільки, а сказати нічого не можнте бо вам неодноразово кому не лінь нагадають що "клієнт завжди правий" і напишуть ще й скаргу на вас, а якщо що 3 скарги- звільнення, а ти може нічого і не робив, але керівництву параленьно, у них настільки багато цих магазинів що людьми перебирають як перчатками. А ще тут немає охорони, а тому що нащо, так є кнопка охорони, але вона їде 5-10 хв, і ще якщо нікого не буде кричатимуть на вас, а моментів коли ви захочете їх викликати буде багато, окей коли на зміні 3 людини, але якщо це маленький магазин зазвичай там 1 людина робить все, і нікого не цікавить як там вона почувається, тому що товарообіг не дозволяє ще 1 людини, а погрожувати вам будуть часто, тому що люди так відіграються на "обслуговуючому персоналі" і якшо вас будуть чекати під роботою після закінчення зміни, то не дивуйтесь, а якщо навіть і викликати охорону або поліцію, то вони просто мило поговорять з ними і все, а ті малорозумні ще й скаргу на вас напишуть, а ви потім будете пояснювати а чого на вас людина скаржиться, що ви зробили, і нікого не буде цікавити що вас ледь не вб*ли, якшо що реальна історія, чоловік на Шевченка просто вийшов з нож*м до хлопця який закривав зміну і розмахуючи пригрозив що магазин заважає йому спати, ну поліція прийшла але нічого не зробила, і компанія лиш змістила робочі години. І це ж не одиночна історія, а закрити магазин то буде ще та проблема, тому що вам ті двері просто виламають ( ситуація з Галицької) і коли ще не можна було продавати алкоголь після 21:00 його просто виносили на ваших очах, а ви ж нічого не зробите, бо то ж не ваше, а життя ваше, і таких моментів прям дофіга. Вам ще пощастить якщо в нормальний колектив прийдете, а якщо ні то ваше життя буде просто суцільним пеклом, особливо якщо керуюча буде лялечкою фарфоровою яка нічого не робить. А, і вас будуть діставати навіть не в робочі години, бо а що ви зробили, а то не так треба було, а там то, а там сьо, тому забудьте про власне життя. І якщо ви подумаєте кудись сунутись далі, подумайте ще раз, якщо після зміни звичайного касира у вас буде відвалюватись все, то керуюча то ще гірше, і я не просто так це кажу, на Бельведерській керуюча вже раз зірвала спину, так що диски зсунулись і вона робила операцію, в Крихівцях ніхто не хоче працювати тому там керуюча сама працює весь час, записуючи собі далеко не всі години, ой та це поширена практика якщо ти хочеш щоб магазин нормально виглядав, то ти маєш працювати поверх своїх записаних годин, бо якщо ні, то не отримаєш своєї премії, але складає половину зарплати керуючого, а і здебільшого, в нових магазинах керуючі мають менше ніж звичайні працівники, і це про гроші, відповідальність там ой на якому рівні. Та і якщо ви звільнетесь коли вас знає більше ніж 1 керуюча, повірте життя вам не буде, тому що компанія буде робити все щоб ви не змогли працювати в сферах де треба до них заходити, тому шо політика компанії не дозволяє (по факту вони бояться що ви будете говорити настільки тут погано і чому ви звільнились), тому мерчендайзером, брендекспертом, торговим ви не зможете стати просто через 1 помилку в житті - сім23, сімі
відгук
Коментарі до відгуку
Відкриття маркетів чув приїжджає по 16 піддонів. Гружчики? Ні . Касири - вільна робоча сила
За те відкривати нові маркети майже кожен місяць це ок
Де закривається свій маркет знайте там буде сімка або сімі
І треба касирів на відкриття
Поки не набереться персонал
І так з персоналом повна фігня на інших маркетах то ще й треба з інших маркетів на ново відкриті касирів
Бо працювати нікому