Юрій Котляр МастерШеф 16 сезон (2025)

Опубліковано 17 жовтня, 2025 год
3.0
2 відгука / 116 переглядів
Юрій Котляр МастерШеф 16 сезон (2025)

Юрій Котляр з міста Вишневе Київської області став учасником відомого кулінарного шоу "МастерШеф 16 сезон". Юрію 29 років, за фахом вчитель біології та географії. На проект Юрій прийшов не просто заради шоу-емоцій, а за справжнім зв’язком з кухнею і творчістю: хоче рости, відкривати нове в собі. Його підхід до готування часто має “наукові” риси: експериментує з часом, температурою, пояснює, чому саме так треба робити учасник ніби переносить частину викладацького мислення на кухню.


Гнилий учитель

Гость Гость неділя, 2 листопада
Юра, який же ти гнилий... Дивуюсь, як тебе допускають до дітей і чому хорошоми ти їх можеш навчити. Впевнений, що після проєкту тобі дорога в школу закрита, та і кулінарію також. Бо ти мізерне і заздрісне створіння.

Ставить багато запитань та цікавиться всіма процесами приготування

Галина Галина 17 жовтня, 2025 год
Учасник проекта Юрій Котляр мене зацікавив одразу: вчитель біології, але не просто “домашній кухар”, а людина, яка справді думає над тим, що готує. Його аргументи типу “температура має бути такою, бо білок денатурується” або “я зміню час, щоб зрівняти хруст” — це не надутий пафос, а щира спроба дізнатися більше і зробити краще. Його страви поки що не завжди ідеальні... Читати відгук Учасник проекта Юрій Котляр мене зацікавив одразу: вчитель біології, але не просто “домашній кухар”, а людина, яка справді думає над тим, що готує. Його аргументи типу “температура має бути такою, бо білок денатурується” або “я зміню час, щоб зрівняти хруст” — це не надутий пафос, а щира спроба дізнатися більше і зробити краще. Його страви поки що не завжди ідеальні з технічної точки зору, але видно прогрес і бажання вчитись. Коли він готує, немов викладає урок — уважно, з розумінням процесів. І це дуже приємно спостерігати, бо часто на шоу багато суцільного “роби-бо­лгарський перець-тут-і-там”, а Юрій ставить запитання “чому”, і це змушує і мене, як глядача, задуматися. Думаю, що він — один із тих учасників, хто може не просто “виштовхати” декілька смачних страв, а показати шлях змін: як любити процес, як розуміти складники, як вставляти душу навіть у найпростіше. Якщо судді підтримає, Юрій може бути справжнім відкриттям цього сезону.