Роман Дробіт МастерШеф 16 сезон (2025) відгуки

Відгуки глядачів
Роман Дробіт МастерШеф 16 сезон (2025)
5.0 5
1 відгук / 21 перегляд
Результати відгуків

Треба придивитися до цього учасника

Таня Таня середа, 22 жовтня
Хлопець із невеликого міста на Львівщині, який все своє життя працював із продуктами, а зараз наважився вийти на велику кухню. Його підхід — щирий: «кухня — це місце сили, творчості і тепла», — саме так він сформулював свою мотивацію. Під час одного з конкурсів я побачила, як він із теплотою і увагою працював над українською стравою — і це викликало... Читати відгук Хлопець із невеликого міста на Львівщині, який все своє життя працював із продуктами, а зараз наважився вийти на велику кухню. Його підхід — щирий: «кухня — це місце сили, творчості і тепла», — саме так він сформулював свою мотивацію. Під час одного з конкурсів я побачила, як він із теплотою і увагою працював над українською стравою — і це викликало симпатію. Так, були моменти помилок і нервозності, але мені подобається, що він не ховається, а іде вперед.
Роман Дробіт МастерШеф 16 сезон (2025)
Роман Дробіт є учасником кулінарного проекту "МастерШеф 16 сезон". Учасник приїхав з міста Кам’янка-Бузька (Львівська область), працює керівником виробництва напівготової та готової продукції. Роман має чітке бажання - повністю присвятити своє життя кулінарії, розвиватися в цьому напрямку та відкривати для себе нові можливості.

Рейтинг 5 з 5 на підставі 1 відгука