Роман Дробіт МастерШеф 16 сезон (2025) відгуки

Відгуки глядачів
Роман Дробіт МастерШеф 16 сезон (2025)
4.5 5
2 відгука / 46 переглядів
Результати відгуків

Цікавий сезон з новими обличчями

Олексій Олексій 28 жовтня, 2025 год
Цьогорічний сезон МастерШеф був дуже цікавим завдяки новим учасникам і оригінальним кулінарним викликам. Журі, як завжди, на висоті, вимогливі, але справедливі. Особливо сподобались тематичні тижні, які додали різноманітності у звичайний формат шоу.

Треба придивитися до цього учасника

Таня Таня 22 жовтня, 2025 год
Хлопець із невеликого міста на Львівщині, який все своє життя працював із продуктами, а зараз наважився вийти на велику кухню. Його підхід — щирий: «кухня — це місце сили, творчості і тепла», — саме так він сформулював свою мотивацію. Під час одного з конкурсів я побачила, як він із теплотою і увагою працював над українською стравою — і це викликало... Читати відгук Хлопець із невеликого міста на Львівщині, який все своє життя працював із продуктами, а зараз наважився вийти на велику кухню. Його підхід — щирий: «кухня — це місце сили, творчості і тепла», — саме так він сформулював свою мотивацію. Під час одного з конкурсів я побачила, як він із теплотою і увагою працював над українською стравою — і це викликало симпатію. Так, були моменти помилок і нервозності, але мені подобається, що він не ховається, а іде вперед.
Роман Дробіт МастерШеф 16 сезон (2025)
Роман Дробіт є учасником кулінарного проекту "МастерШеф 16 сезон". Учасник приїхав з міста Кам’янка-Бузька (Львівська область), працює керівником виробництва напівготової та готової продукції. Роман має чітке бажання - повністю присвятити своє життя кулінарії, розвиватися в цьому напрямку та відкривати для себе нові можливості.

Рейтинг 4.5 з 5 на підставі 2 відгуків