Александр Карпусь МастерШеф 16 сезон (2025)

Опубликовано 18 октября, 2025 год
5.0
1 отзыв / 97 просмотров
Александр Карпусь МастерШеф 16 сезон (2025)
Александр Карпусь стал участником кулинарной программы «МастерШеф 16 сезон». Александру 28 лет, он проживает в Киеве и по профессии является экспертом в культуре напитков: бармен с большой домашней коллекцией алкоголя (более 2 000 бутылок) и глубоким пониманием вкусов и историй за ними. На проекте Александр заявил, что стремится доказать: бармен может быть не хуже повара, главное — любовь к процессу, чувство баланса, готовность экспериментировать. 

Яскравий учасник сезону

Аліса Аліса 18 октября, 2025 год
Олександр Карпусь — один із найбільш яскравих учасників сезону. Його бекграунд (бармен, експерт зі смаків) дає йому перевагу: він не просто готує страви, а створює історію смаку. Коли він працює з інгредієнтами, видно, що він мислить за межами кухонної традиції — поєднує технологію та інтуїцію. В одному із конкурсів він під час виїзду зробив соус із бурбону до м’яса, який... Читать отзыв Олександр Карпусь — один із найбільш яскравих учасників сезону. Його бекграунд (бармен, експерт зі смаків) дає йому перевагу: він не просто готує страви, а створює історію смаку. Коли він працює з інгредієнтами, видно, що він мислить за межами кухонної традиції — поєднує технологію та інтуїцію. В одному із конкурсів він під час виїзду зробив соус із бурбону до м’яса, який суддя назвав “як коктейль, але їстівний”. Хоча він ще не досконалий: іноді експеримент або нестандартний підхід може бути ризикованим у часі жорсткої конкуренції. Але саме це робить його учасником, за яким цікаво спостерігати. Він не просто виконує завдання — він шукає власний стиль.