Виробники!Вам не соромно? Перла у валізі у іншу країну, в упаковці, глазурований і звичайний. Думала пригостити іноземців якісним українським продуктом. Добре, що сама спробувала спочатку(і для себе купила, сподівалася отримати насолоду). Неглазурований бридкий, але їсти можна. А глазурований це жах, старий пальмовий жир зверху, хоч строк придатності аж до середини літа. На що він схожий буде за 3 місяці? Викину... Читать отзыв Виробники!Вам не соромно? Перла у валізі у іншу країну, в упаковці, глазурований і звичайний. Думала пригостити іноземців якісним українським продуктом. Добре, що сама спробувала спочатку(і для себе купила, сподівалася отримати насолоду). Неглазурований бридкий, але їсти можна. А глазурований це жах, старий пальмовий жир зверху, хоч строк придатності аж до середини літа. На що він схожий буде за 3 місяці? Викину на сміття, добре, що людей не пригостила. Ще й назва торгової марки до бога причеплена. Щоб так називатися, треба совість мати. Яка там "Богуславна", сором да і тільки.
Прочитала про мальтозну патоку, яка в складі зефіру на другому місці після цукру. Вона може викликати метеоризм, діарею та посилювати запалення в організмі. Оскільки в мене непереносимість лактози та частково глютену, можливо, тому також не можна мальтодекстрин. Вже давно відмовилась від маршмелоу, бо в ньому кукурудзяна патока. І від нього завжди був дисбактеріоз. А мальтодекстрин похідний від... Читать отзыв Прочитала про мальтозну патоку, яка в складі зефіру на другому місці після цукру.
Вона може викликати метеоризм, діарею та посилювати запалення в організмі.
Оскільки в мене непереносимість лактози та частково глютену, можливо, тому також не можна мальтодекстрин.
Вже давно відмовилась від маршмелоу, бо в ньому кукурудзяна патока. І від нього завжди був дисбактеріоз.
А мальтодекстрин похідний від кукурудзяної патоки.
Але подруга, яка зі мною їла цей зефір, почувається добре. Тож уважними треба бути тим, в кого є непереносимість цього інгредієнту.
Осінню 2024 року купувала його три рази, всі три рази був дисбактеріоз. Перші два рази думала, можливо, щось інше. Третій раз виключила всі варіанти, залишився як причина тільки зефір. Солодке їм по мінімуму, бо інакше висипає, тож це завжди була одна зефірка. Купувала в сільпо. На інші фірми зефіру такої реакції організму не спостерігала.
Придбала «глазурований» зефір від ТМ Богуславна. Сказати, що це лайно- нічого не сказати. Зефір має чітко виражений смак мила. Крім того, половина зефіру навіть не зефір взагалі, він дубовий. Таке враження, наче розфасували нову партію разом з прострочкою
Придбала зефір "Зі смаком лимону"глазурований з чого він зроблений? Смердить старими дідовими носками !!! Жах!!!! хто цю гидоту колотить, він її пробував????
Раніше постійно та багато купляв зефір блідо-рожевий та ванільний. Подобався зефір за смак дуже схожий на натуральний зефір, м'який не солодкий, з смаком яблука. Вже з кінця 2023 року зефір дуже сильно змінився. На смак став ніби коштуєш цукор, навіть на зубах хрумтить як цукор. Зовсім не відчувається як зефір. Не розумію, як можна було так змінити технологію виробництва. Тепер... Читать отзыв Раніше постійно та багато купляв зефір блідо-рожевий та ванільний. Подобався зефір за смак дуже схожий на натуральний зефір, м'який не солодкий, з смаком яблука. Вже з кінця 2023 року зефір дуже сильно змінився. На смак став ніби коштуєш цукор, навіть на зубах хрумтить як цукор. Зовсім не відчувається як зефір. Не розумію, як можна було так змінити технологію виробництва. Тепер інші зефіри, наприклад Жако, на фоні цього виглядають як якісний продукт, хоча не є такими, як за складом так і за смаковим відчуттям. Перейшов на інший зефір, перестав купувати зефір Богуславна, буду коштувати раз на рік, можливо повернуться до технології виробництва, за яку колись обрав цей зефір.
Купил в Италии шоколадный, срок годности не истек. Пюре яблучне/пектин цитрусовый. Когда открыл запах был химический, а когда откусил-как мыло съесть. Выплюнул и побежал рот полоскать.
Купила зефир Богуславна. Страшней не придумаешь. Тяжёлый, приторно-сладкий, с какой-то кислотой. Наслаждаться только не этим. Минусовка полнейшая. Занесла в чёрный список.
Зефір богуславна - гидота!!!! ???
Марно витрачені гроші
Уважно: склад продукту
Вона може викликати метеоризм, діарею та посилювати запалення в організмі.
Оскільки в мене непереносимість лактози та частково глютену, можливо, тому також не можна мальтодекстрин.
Вже давно відмовилась від маршмелоу, бо в ньому кукурудзяна патока. І від нього завжди був дисбактеріоз.
А мальтодекстрин похідний від... Читать отзыв Прочитала про мальтозну патоку, яка в складі зефіру на другому місці після цукру.
Вона може викликати метеоризм, діарею та посилювати запалення в організмі.
Оскільки в мене непереносимість лактози та частково глютену, можливо, тому також не можна мальтодекстрин.
Вже давно відмовилась від маршмелоу, бо в ньому кукурудзяна патока. І від нього завжди був дисбактеріоз.
А мальтодекстрин похідний від кукурудзяної патоки.
Але подруга, яка зі мною їла цей зефір, почувається добре. Тож уважними треба бути тим, в кого є непереносимість цього інгредієнту.
Не сподобався
Найгірший «зефір»
гидота, смердище, на вітер гроші
Зефір став не смачним.
Вже з кінця 2023 року зефір дуже сильно змінився. На смак став ніби коштуєш цукор, навіть на зубах хрумтить як цукор. Зовсім не відчувається як зефір. Не розумію, як можна було так змінити технологію виробництва. Тепер... Читать отзыв Раніше постійно та багато купляв зефір блідо-рожевий та ванільний. Подобався зефір за смак дуже схожий на натуральний зефір, м'який не солодкий, з смаком яблука.
Вже з кінця 2023 року зефір дуже сильно змінився. На смак став ніби коштуєш цукор, навіть на зубах хрумтить як цукор. Зовсім не відчувається як зефір. Не розумію, як можна було так змінити технологію виробництва. Тепер інші зефіри, наприклад Жако, на фоні цього виглядають як якісний продукт, хоча не є такими, як за складом так і за смаковим відчуттям.
Перейшов на інший зефір, перестав купувати зефір Богуславна, буду коштувати раз на рік, можливо повернуться до технології виробництва, за яку колись обрав цей зефір.
Мыло а не зефир
Когда открыл запах был химический, а когда откусил-как мыло съесть. Выплюнул и побежал рот полоскать.
Бридке Мило
Зефір "Глазурований"
Отвратительное лакомство