Велике розчарування. Треба нічого не вносити у рецепт. Залишити його унікальну рецептуру і всі будуть у захваті, як і раніше. Головному кондитеру фабрики треба ретельно переглянуту унікальну стару рецептуру торта і не вносити нічого нового. Купила торт 24.02.2024 в Києві у фірменному магазині Рошен на Шулявці. Коли почали їсти, то всі гості були розчаровани цим виробом. Жирна прослойка збитого... Читати відгук Велике розчарування. Треба нічого не вносити у рецепт. Залишити його унікальну рецептуру і всі будуть у захваті, як і раніше. Головному кондитеру фабрики треба ретельно переглянуту унікальну стару рецептуру торта і не вносити нічого нового. Купила торт 24.02.2024 в Києві у фірменному магазині Рошен на Шулявці. Коли почали їсти, то всі гості були розчаровани цим виробом. Жирна прослойка збитого крема - солодке до неможливості, а сама смачна - горіхова ( та і горіха там нема - арахіс, гадаю) зовсім мала прослойка. Тому їси один збитий крем масляний , де дуже багато цукру, аж рота зводить. Просто до сліз шкода за цей великий бренд.
Покупаем из всей продукции торт Киевский. Часто попадается вязкий вкус.,не жуется. Надеялись ,что случайно,но вчера на "привозе " взяли большой торт,а он такой же - вязкий.за такие деньги и вес технолог должен выполнять свою работу,а не спать с з/ платой - незаслуженно. Уходим к другим производителям.
В магазині приємна атмосфера
Купила торт 24.02.2024 в Києві у фірменному магазині Рошен на Шулявці. Коли почали їсти, то всі гості були розчаровани цим виробом. Жирна прослойка збитого... Читати відгук Велике розчарування. Треба нічого не вносити у рецепт. Залишити його унікальну рецептуру і всі будуть у захваті, як і раніше. Головному кондитеру фабрики треба ретельно переглянуту унікальну стару рецептуру торта і не вносити нічого нового.
Купила торт 24.02.2024 в Києві у фірменному магазині Рошен на Шулявці. Коли почали їсти, то всі гості були розчаровани цим виробом. Жирна прослойка збитого крема - солодке до неможливості, а сама смачна - горіхова ( та і горіха там нема - арахіс, гадаю) зовсім мала прослойка. Тому їси один збитий крем масляний , де дуже багато цукру, аж рота зводить. Просто до сліз шкода за цей великий бренд.
Торт "Киевский"