«Украинская Рыбная Компания» совместно с норвежскими партнерами создали общую торговую марку под названием Norven. Огромное количество свежей рыбы поставляется к вашему столу прямо из трех холодных морей Норвегии. ТМ Norven заботится о том, чтобы украинские потребители могли ежедневно наслаждаться вкусной и качественной норвежской рыбкой. Такая неподдельная забота стала залогом доверия...
детальніше
Качество ужасное - Відгуки про ТМ Норвен
відгук
Коментарі до відгуку
Згідно технологічної інструкції при виробництві стейка зубатки мороженого обумовлено нанесення глазурі з метою збереження смакових та якісних показників риби. На маркуванні в розділі склад продукту зазначено, що до складу даного продукту входить 20 % води. Рекомендуємо правильно розморожувати рибу в холодильнику при температурі від +4°С до +6°С.
Особливістю риби зубатки є те, що вона містить велику кількість вологи, це потрібно також враховувати при її розморожуванні та приготуванні. При неправильно проведеній дефростації (недотримання температурних умов) окрім видалення глазурі відбувається виділення вологи з риби.