Доброго дня! Мене звати Христина, я представник Молочної компанії "Галичина". Нам щиро прикро, що ваш досвід із нашими вершками виявився невдалим — ми розуміємо, як це важливо, особливо коли йдеться про замовлення для клієнтів.
Ми завжди дбаємо про якість нашої продукції, але в окремих випадках на результат може вплинути низка факторів — зокрема умови зберігання, температура перед збиванням чи навіть інтенсивність збивання.
Будемо вдячні, якщо ви зможете надати більше деталей — зокрема номер партії та умови використання — щоб ми могли уважно розглянути цю ситуацію й дати зворотний зв’язок. Дякуємо, що поділилися своїм відгуком — кожен такий випадок для нас важливий.
Качество продукции нестабильное. Сметана раньше имела сливочный вкус и запах сметанных заквасок,а теперь пахнет кислятинкой. 1.Экономите на импортных заквасках. Консистенция сметаны 20 процентной жирности(в пластиковой банке) не отвердевающая,что не свойственно молочному жиру и нет сливочного вкуса. 2.Сырье не гатуральное.
Йогурти не купую, бо вони поганої якості. Сьогодні вирішили приготувати торт, для якого потрібно було взбити вершки. Багато разів взбивав вершки різних виробників, а цього разу це була просто водичка яка не піднялась, при тому жирність 33%, чого більш ніж достатньо для пишного крему.
Незбиті вершки
Ми завжди дбаємо про якість нашої продукції, але в окремих випадках на результат може вплинути низка факторів — зокрема умови зберігання, температура перед збиванням чи навіть інтенсивність збивання.
Будемо вдячні, якщо ви зможете надати більше деталей — зокрема номер партії та умови використання — щоб ми могли уважно розглянути цю ситуацію й дати зворотний зв’язок. Дякуємо, що поділилися своїм відгуком — кожен такий випадок для нас важливий.
Качество нестабильное,скорее плохое.
Сметана раньше имела сливочный вкус и запах сметанных заквасок,а теперь пахнет кислятинкой.
1.Экономите на импортных заквасках.
Консистенция сметаны 20 процентной жирности(в пластиковой банке) не отвердевающая,что не свойственно молочному жиру и нет сливочного вкуса.
2.Сырье не гатуральное.
Вершки 33% жирності жахливої якості.
Сьогодні вирішили приготувати торт, для якого потрібно було взбити вершки.
Багато разів взбивав вершки різних виробників, а цього разу це була просто водичка яка не піднялась, при тому жирність 33%, чого більш ніж достатньо для пишного крему.
Молоко отвратительное