Скоріше за все на цьому відео, якому більше двох років, продемонстровано результат, який може відбутися з будь яким пастеризованим молоком, при недотриманні належних теплових умов зберігання.
З метою очищення молока, його піддають пастеризації, яка полягає в тепловій обробці при температурі 70-96°С протягом швидкого часу, за який гине патогенна мікрофлора. Молочнокислі бактерії при цьому зменшують свою кількість і їх недостатньо для звичних процесів скисання. Через уповільнений процес скисання, за низьких температур в молоці не утворюється звичайний молочний згусток, і воно може перетворитись на тягучу масу.
Дуже добре дані процеси простою мовою описані в матеріалі Доктора Комаровського
Для того, щоб в домашніх умовах з пастеризованого молока зробити смачну простоквашу, в нього потрібно додати закваску, кефір або сметану (для того, щоб підвищити кількість активних молочнокислих бактерій). При цьому важливо дотримуватись температурного режиму (+ 30-40° С), в залежності від доданого Вами виду культури бактерій.
Нам дуже прикро що Ви зіткнулися з таким рідкісним природнім скисанням натурального пастеризованого молока. Сподіваємося на Вашу лояльність у майбутньому та готові відповісти на додаткові запитання.
Торговая марка «Белая Линия» ориентирована на производство молочных продуктов. Линейка продукции этой торговой марки разнообразна. Это как традиционные продукты, такие как молоко и кефир, сметана, а также ряженка и сливки. Так и вкуснейшие оригинальные йогурты, биокефиры и закваска. Все продукты изготавливаются исключительно из натурального молока, стараясь сохранить при этом все... детальніше
https://youtu.be/NYrxR2ZpYkY обходится меня не честь стороной..... - Відгуки про ТМ Белая линия
відгук
Коментарі до відгуку
Скоріше за все на цьому відео, якому більше двох років, продемонстровано результат, який може відбутися з будь яким пастеризованим молоком, при недотриманні належних теплових умов зберігання.
З метою очищення молока, його піддають пастеризації, яка полягає в тепловій обробці при температурі 70-96°С протягом швидкого часу, за який гине патогенна мікрофлора. Молочнокислі бактерії при цьому зменшують свою кількість і їх недостатньо для звичних процесів скисання. Через уповільнений процес скисання, за низьких температур в молоці не утворюється звичайний молочний згусток, і воно може перетворитись на тягучу масу.
Дуже добре дані процеси простою мовою описані в матеріалі Доктора Комаровського
Для того, щоб в домашніх умовах з пастеризованого молока зробити смачну простоквашу, в нього потрібно додати закваску, кефір або сметану (для того, щоб підвищити кількість активних молочнокислих бактерій). При цьому важливо дотримуватись температурного режиму (+ 30-40° С), в залежності від доданого Вами виду культури бактерій.
Нам дуже прикро що Ви зіткнулися з таким рідкісним природнім скисанням натурального пастеризованого молока. Сподіваємося на Вашу лояльність у майбутньому та готові відповісти на додаткові запитання.
З повагою,
TM «Біла лінія»