Тася Украина Відгук додано 5 липня, 2017 год837 переглядів
Хочу поділитися рецептом шашлика, перевірений мною неодноразово. Рецепт ще жодного разу не підвів. Шашлик пробувала робити з лимоном, мінеральною водою, уксусом, майонезом, кетчупоп і т. д., але ті все рецепти не порівняти з цим: потрібно взяти шматок свинини (бажано брати ошийок) цибулю (полрізати кільцями та одну цибулину натерти на мілкій тертці) сіль, перець, спеції за смаком Все закинути в одну посудину і (головна фішка) сильно вим"яти руками, приблизно протягом 15хв. Накрити кришкою. При можливості дати постояти в сухому маринаді хоча б години 2 під пресом (на кришку поставити щось важке, можна пляшку з водою)
плюс один рецепт в мою копилочку. мне лично очень нравится читать новые рецепты, а затем их готовит. шашлык очень люблю, это одно из самих самых любимых блюд
Ингредиенты: На компанию 5-7 человек: Свиной ошеек 1,5-2 кг., лук репчатый 3-4 шт., уксус 9% 100г., соль, перец черный молотый. Способ приготовления: Свиной ошеек - самая нежная часть свиньи, именно его обычно берут на шашлык. Мясо порезать на куски размером с детский кулачек. Лук почистить и порезать кольцами... детальніше
Перевірений рецеп не на одир раз - Відгуки про Шашлык из свинины
Шашлик пробувала робити з лимоном, мінеральною водою, уксусом, майонезом, кетчупоп і т. д., але ті все рецепти не порівняти з цим:
потрібно взяти шматок свинини (бажано брати ошийок)
цибулю (полрізати кільцями та одну цибулину натерти на мілкій тертці)
сіль, перець, спеції за смаком
Все закинути в одну посудину і (головна фішка) сильно вим"яти руками, приблизно протягом 15хв.
Накрити кришкою. При можливості дати постояти в сухому маринаді хоча б години 2 під пресом (на кришку поставити щось важке, можна пляшку з водою)
відгук
Коментарі до відгуку