Якщо ви студент та шукаєте роботу, то не йдіть саме сюди. Вам доведеться виконувати безліч обовʼязків, а отримувати ви за це будете нещасні 1200 в день) Звісно по будніх днях ви працюватимете з напарником/напарницею, але повірте - це не рятує аж ніяк. Звісно все залежить від того, який потік людей у вас в магазині, але роботу обтяжують саме задачі від керівництва, незалежно від усіх запар, коли багато клієнтів. Прибирати весь магазин, рахувати касу, пекти та ЛІПИТИ випічку під час того, як приходить багато клієнтів, робити каву(на це взагалі потрібна окрема людина), знімати просрочку, мити поли, замітати, мити посуд, слідкувати за вітринами, вивчити 100 термінів, приймати продукцію кожен день, розкладати то все по вітринам, слідкувати за документами, кожен тиждень приходить ревізор, записуати температуру цих холодильників йобаних, розливати сметану по блістерах, розливати кисле молоко, нарізати продукцію, розсипати творог, раз у місяць проходити інвентаризацію(перерахунок УСІЄЇ ПРОДУКЦІЇ) це займає цілий день і вам за це не доплатять, ще у додачу штрафи, ну і плюс ведення касової книги, перерахунок грошей, замиття кавової машинки, розмороження морозилок за потребою) І це я ще не кажу про дзвінки замовників на робочий телефон, скидання фотозвітів усіх чеків, та про те, що вся продукція, яка іде на переробку - переробляється саме ВАМИ. Тепер додайте усі ці обовʼязки за день до звичайного обслуговування клієнтів, коли ти не можеш сказати людині почекати) Так мало того, треба уміти працювати з кіпером, знати терміни, і максимально по-доброму обслуговувати клієнта. Ваші нерви будуть здавати вже через тиждень і це не буде окупатись, бо коли на тобі весь магазин і за це платиться 100 гривень в годину, то це пізда повна.
"Молоко від фермера" - фуд-бренд натуральних продуктів власного виробництва і роздрібна мережа, яка на даний момент об'єднує понад 70-ти магазинів. В асортименті є все - від цільного молока і кисломолочних продуктів до м'ясних виробів і фермерських сирів. У магазинах мережі представлені різні ласощі, круасани, випічку і широкий вибір десертів, в... детальніше
Робота у цьому закладі не підходить для студентів - Відгуки про Молоко від фермера
Звісно по будніх днях ви працюватимете з напарником/напарницею, але повірте - це не рятує аж ніяк.
Звісно все залежить від того, який потік людей у вас в магазині, але роботу обтяжують саме задачі від керівництва, незалежно від усіх запар, коли багато клієнтів.
Прибирати весь магазин, рахувати касу, пекти та ЛІПИТИ випічку під час того, як приходить багато клієнтів, робити каву(на це взагалі потрібна окрема людина), знімати просрочку, мити поли, замітати, мити посуд, слідкувати за вітринами, вивчити 100 термінів, приймати продукцію кожен день, розкладати то все по вітринам, слідкувати за документами, кожен тиждень приходить ревізор, записуати температуру цих холодильників йобаних, розливати сметану по блістерах, розливати кисле молоко, нарізати продукцію, розсипати творог, раз у місяць проходити інвентаризацію(перерахунок УСІЄЇ ПРОДУКЦІЇ) це займає цілий день і вам за це не доплатять, ще у додачу штрафи, ну і плюс ведення касової книги, перерахунок грошей, замиття кавової машинки, розмороження морозилок за потребою) І це я ще не кажу про дзвінки замовників на робочий телефон, скидання фотозвітів усіх чеків, та про те, що вся продукція, яка іде на переробку - переробляється саме ВАМИ. Тепер додайте усі ці обовʼязки за день до звичайного обслуговування клієнтів, коли ти не можеш сказати людині почекати) Так мало того, треба уміти працювати з кіпером, знати терміни, і максимально по-доброму обслуговувати клієнта. Ваші нерви будуть здавати вже через тиждень і це не буде окупатись, бо коли на тобі весь магазин і за це платиться 100 гривень в годину, то це пізда повна.
відгук
Коментарі до відгуку