Мишка Барни
Бисквитное пирожное с шоколадной начинкой «МИШКА БАРНИ», что является очень популярным в Европе, появилось в Украине в 2009 году.
Бисквитное пирожное «МИШКА БАРНИ» (30г и 150г) - это мягкий бисквит, содержащий злаки, молочные продукты, вкусную шоколадную начинку и имеет форму веселого медвежонка.
Продукт не содержит красителей и консервантов...
детальніше Рейтинг 2.5 з 5 на підставі 19 відгуків
Кондитерські вироби Печиво
Она сказала, что в вакууме, например, продукты могут храниться намного дольше. А по вредности продукта - это вообще философский вопрос - самое полезное - это с градки у бабушки, с червячками, а те фрукты и овощи, которые покупаются в магазине и на базаре вообще непонятного качества и не понятно проходили ли... Читати відгук Поговорила со знакомым технологом, говорит вроде соответсвует действительности.
Она сказала, что в вакууме, например, продукты могут храниться намного дольше. А по вредности продукта - это вообще философский вопрос - самое полезное - это с градки у бабушки, с червячками, а те фрукты и овощи, которые покупаются в магазине и на базаре вообще непонятного качества и не понятно проходили ли контроль на вредные вещества. А Барні Крафтом производится, не последняя компания в мире, социально ответсвенная.
Кроме того никто не просит Барни вместо супа давать, так перекус легкий, когда нет возмоности супом покормить:)))
Ниже - то, что нашла на сайте barni.ua
Для чого потрібні консерванти?
Консерванти – це речовини, що продовжують термін придатності продуктів. Вони запобігають швидкому псуванню продуктів, появі неприємного запаху та смаку через те, що зупиняють розвиток шкідливих мікроорганізмів (плісняви, грибків, бактерій тощо) у продукті, а також запобігають окисленню продуктів, що містять жири, киснем повітря. Шкідливі мікроорганізми розмножуються перш за все за умови достатнього рівня вологи у продукті.
Проблеми при використанні консервантів
Консерванти неприродного походження, сприяють додатковому хімічному навантаженню на організм людини, що особливо небажано для дітей.
Чому в БАРНІ не додають консервантів?
Як соціально відповідальний виробник, Крафт Фудз дотримується найвищих стандартів якості у виробництві продуктів харчування. Особливо суворими є внутрішні вимоги до якості продуктів для дітей.
Так, для бісквітного тістечка БАРНІ було розроблено спеціальну технологію виробництва, що дозволяє зберігати продукт до 6 місяців без використання штучних консервантів.
У бісквіт БАРНІ немає потреби додавати консерванти, тому що:
1) Продукт має низький рівень вологи, що не дає можливість мікроорганізмам розмножуватися.
Рецептура бісквіту БАРНІ передбачає низький вміст вологи, що не дозволяє розмножуватися мікроорганізмам і водночас забезпечує м”яку та ніжну текстуру тістечка.
Вміст вологи суворо контролюється на кожному етапі виробництва – замішуванні тіста, формуванні тістечок, випіканні, наповненні тістечок шоколадною начинкою та пакуванні.
Кожна партія шоколадної начинки тестується в лабораторії за показниками рівня вологи та наявності мікроорганізмів.
Готове тістечко пакується в повітрозахисну плівку з алюмінієвим покриттям, яка запобігає проникненню вологи
2) Технологічний процес виробництва зводить до нуля ризик потрапляння мікроорганізмів до продукту.
Повністю автоматизована лінія виробництва
Кожна виробнича зона (випікання, охолодження готового продукту, пакування та інші) ізольована
На виробництві впроваджено систему контролю стану обладнання за мікробіологічними показниками
Тісто випікається при високих температурах, що зводить до нуля ризик наявності мікроорганізмів.
Бісквіт БАРНІ виготовляється за даною технологією з терміном зберігання 6 місяців вже більше ніж 12 років у Франції та Польщі. Протягом цих років не було зареєстровано жодного випадків невідповідності готового продукту заявленим нормам.