Орест Отзыв написан 10 августа, 2023 год17 просмотров
Звичайний йогурт з лактозою.,тобто молочним цукром.Додавання лактази не робить його безлактозний,оскільки лактаза починає працювати над розселенням лактози в температурі близько 37град.цельсія,тобто в температурі тіла споживача.Тобто споживачі із нетолерантністю до Лактози споживатимуть його на свій страх і риск. Аналогічні товари польські не містять лактози справді,оскільки вона відділена центрифугуванням частин цукрів молока ,тому не такі солодкі на смак,зате БЕЗ ЛАКТОЗИ!!!!!
Достоинства:
Смак непоганий
Недостатки:
Лактоза без змін.
Завищена ціна як за безлактозний,що є рекламним трюком
Мене звати Богдана, я представляю компанію «Галичина». Коровʼяче молоко природно містить молочний цукор (лактозу) в середньому 4,7%. При виготовленні карпатського йогурту безлактозного з наповнювачами в нього додається фруктовий наповнювач, який містить білий цукор (сахароза), а природній молочний цукор (лактоза) розщеплений ферментом на два моносахариди - глюкозу та галактозу, які легко засвоюються людьми з непереносимістю лактози. Тому в складі карпатського йогурту безлактозного зазначені цукри, які є сумою глюкози та галактози. Саме дані моносахариди надають безлактозним продуктам виражений солодкий смак. Склад безлактозної молочної продукції має лише одну відмінність від звичайної – до нього додається фермент лактаза. Саме за допомогою цього компоненту люди з лактозною непереносимістю можуть смакувати молочними продуктами і не відчувати жодного дискомфорту. Зважаючи на те, що непереносимість лактози — це відсутність (нестача) лактази, її просто додають до продукції. Тож у цьому продукті вже розщеплений молочний цукор. Вміст лактози після цього методу у продуктах ТМ «Галичина» всього лиш 0,01%.
В состав питьевых йогуртов Галичина входят ценные для организма человека молочнокислые бактерии L.casei, L.acidophilus но Bifidobacterium. Они улучшают пищеварение и подавляют развитие болезнетворных микроорганизмов. Набор этих три бактерий не только обеспечивает тройную защиту, но и модулирует защитные силы организма. Живые йогурты Галичина изготовленные из чистого... подробнее
Безлактозний йогурт з полуницею "Галичина" - Отзывы о Галичина йогурт
отзыв
Комментарии к отзыву
Мене звати Богдана, я представляю компанію «Галичина». Коровʼяче молоко природно містить молочний цукор (лактозу) в середньому 4,7%. При виготовленні карпатського йогурту безлактозного з наповнювачами в нього додається фруктовий наповнювач, який містить білий цукор (сахароза), а природній молочний цукор (лактоза) розщеплений ферментом на два моносахариди - глюкозу та галактозу, які легко засвоюються людьми з непереносимістю лактози. Тому в складі карпатського йогурту безлактозного зазначені цукри, які є сумою глюкози та галактози. Саме дані моносахариди надають безлактозним продуктам виражений солодкий смак. Склад безлактозної молочної продукції має лише одну відмінність від звичайної – до нього додається фермент лактаза. Саме за допомогою цього компоненту люди з лактозною непереносимістю можуть смакувати молочними продуктами і не відчувати жодного дискомфорту. Зважаючи на те, що непереносимість лактози — це відсутність (нестача) лактази, її просто додають до продукції. Тож у цьому продукті вже розщеплений молочний цукор. Вміст лактози після цього методу у продуктах ТМ «Галичина» всього лиш 0,01%.