Безлактозний йогурт з полуницею "Галичина" - Отзывы о Галичина йогурт

Галичина йогурт
Отзыв написан 10 августа, 2023 год 17 просмотров
Звичайний йогурт з лактозою.,тобто молочним цукром.Додавання лактази не робить його безлактозний,оскільки лактаза починає працювати над розселенням лактози в температурі близько 37град.цельсія,тобто в температурі тіла споживача.Тобто споживачі із нетолерантністю до Лактози споживатимуть його на свій страх і риск. Аналогічні товари польські не містять лактози справді,оскільки вона відділена центрифугуванням частин цукрів молока ,тому не такі солодкі на смак,зате БЕЗ ЛАКТОЗИ!!!!!
Достоинства:
  1. Смак непоганий
Недостатки:
  1. Лактоза без змін.
  2. Завищена ціна як за безлактозний,що є рекламним трюком




Комментарии к отзыву

Ответ представителя ТМ Галичина 11 августа, 2023 год
Оресте, вітання!



Мене звати Богдана, я представляю компанію «Галичина». Коровʼяче молоко природно містить молочний цукор (лактозу) в середньому 4,7%. При виготовленні карпатського йогурту безлактозного з наповнювачами в нього додається фруктовий наповнювач, який містить білий цукор (сахароза), а природній молочний цукор (лактоза) розщеплений ферментом на два моносахариди - глюкозу та галактозу, які легко засвоюються людьми з непереносимістю лактози. Тому в складі карпатського йогурту безлактозного зазначені цукри, які є сумою глюкози та галактози. Саме дані моносахариди надають безлактозним продуктам виражений солодкий смак. Склад безлактозної молочної продукції має лише одну відмінність від звичайної – до нього додається фермент лактаза. Саме за допомогою цього компоненту люди з лактозною непереносимістю можуть смакувати молочними продуктами і не відчувати жодного дискомфорту. Зважаючи на те, що непереносимість лактози — це відсутність (нестача) лактази, її просто додають до продукції. Тож у цьому продукті вже розщеплений молочний цукор. Вміст лактози після цього методу у продуктах ТМ «Галичина» всього лиш 0,01%.


Галичина йогурт
Все отзывы

3.6 5
92 отзыва / 35581 просмотр
Галичина йогурт
В состав питьевых йогуртов Галичина входят ценные для организма человека молочнокислые бактерии L.casei, L.acidophilus но Bifidobacterium. Они улучшают пищеварение и подавляют развитие болезнетворных микроорганизмов. Набор этих три бактерий не только обеспечивает тройную защиту, но и модулирует защитные силы организма.
Живые йогурты Галичина изготовленные из чистого... подробнее

Йогурты
Молокия
Молокия

Рейтинг: 2.7
214 отзывов
Premialle
Premialle

Рейтинг: 3.7
44 отзыва
ТМ "Наш молочник"
ТМ "Наш молочник"

Рейтинг: 2.6
10 отзывов
ТМ Рудь
ТМ Рудь

Рейтинг: 2.4
31 отзыв
Растишка
Растишка

Рейтинг: 4.6
130 отзывов
Злагода
Злагода

Рейтинг: 1.8
22 отзыва
Молочная продукция AMA
Молочная продукция AMA

Рейтинг: 3
14 отзывов
Бактериальные закваски Vivo
Бактериальные закваски Vivo

Рейтинг: 5
1 отзыв
ТМ Добрыня
ТМ Добрыня

Рейтинг: 3
14 отзывов