Дарья Фатеева МастерШеф 16 сезон (2025)

Опубликовано пятница, 17 октября
4.5
2 отзыва / 75 просмотров
Дарья Фатеева МастерШеф 16 сезон (2025)
Участница кулинарного проекта «МастерШеф 16 сезон» Дарья Фатеева родом из города Тирасполь, Молдова, но в настоящее время проживает в небольшой деревне Ходосовка Киевской области. Дарья предпринимательница и на шоу позиционирует себя как «активная мама и кулинарная энтузиастка», которая сочетает нежность и драйв, и стремится воплотить собственные гастрономические идеи. 

Свіжий погляд на кулінарію від Дар'ї Фатєєвої

Олена Криворучко Олена Криворучко пятница, 31 октября
Дар'я Фатєєва в 16 сезоні МастерШеф показала неймовірну креативність та майстерність. Цікаві завдання та нестандартний підхід до виконання звичайних страв зробили цей сезон особливо запам'ятовуючим. Вважаю, її участь додала шоу більше динаміки і новизни.

В її стравах бачу імпульс

Соня Соня пятница, 17 октября
Смілива учасниця цьогорічного проекту, Дарія не боїться говорити вголос свої думки. Те, як вона говорить про свою кулінарію — не просто “я готую”, а “це моя мова, мій спосіб висловитися” — це те, що вирізняє її серед учасників. В її стравах бачу імпульс: вона не боїться комбінувати емоції, текстури та кольори, намагається, щоб кожна страва щось “розповідала”. Звісно, інколи бракує... Читать отзыв Смілива учасниця цьогорічного проекту, Дарія не боїться говорити вголос свої думки. Те, як вона говорить про свою кулінарію — не просто “я готую”, а “це моя мова, мій спосіб висловитися” — це те, що вирізняє її серед учасників. В її стравах бачу імпульс: вона не боїться комбінувати емоції, текстури та кольори, намагається, щоб кожна страва щось “розповідала”. Звісно, інколи бракує технічної впевненості — під тиском часу чи кроків суддів вона може хвилюватися і робити помилки. Але для мене це не мінус, а свідчення щирості: вона не ховає слабких сторін, а бореться з ними на очах глядачів. Вірю, що Дарія ще покаже себе як жінка, що вміє бути ніжною й рішучою, яка не просто прийшла на шоу за увагою, а щоб відкрити себе через кулінарію. І я з нетерпінням чекатиму моментів, коли її ідеї засяють на повну.