Хлопець із невеликого міста на Львівщині, який все своє життя працював із продуктами, а зараз наважився вийти на велику кухню. Його підхід — щирий: «кухня — це місце сили, творчості і тепла», — саме так він сформулював свою мотивацію. Під час одного з конкурсів я побачила, як він із теплотою і увагою працював над українською стравою — і це викликало... Читать отзыв Хлопець із невеликого міста на Львівщині, який все своє життя працював із продуктами, а зараз наважився вийти на велику кухню. Його підхід — щирий: «кухня — це місце сили, творчості і тепла», — саме так він сформулював свою мотивацію. Під час одного з конкурсів я побачила, як він із теплотою і увагою працював над українською стравою — і це викликало симпатію. Так, були моменти помилок і нервозності, але мені подобається, що він не ховається, а іде вперед.