Хочу зробити грибний суп за рецептом Торчин, але не впевнена, чи він дійсно має насичений смак. Чи потрібно додавати ще гриби, щоб був більш ароматний? І чи краще брати свіжі, чи вистачить сушених? Якщо хтось уже пробував цей рецепт - розкажіть, як вийшло і чи сподобався результат.
Грибний суп https://www.torchyn.ua/recipes/hrybnyi-sup за рецептом від Торчин, це смачне та швидке блюдо, яке підходить для будь-якої пори року. Основні інгредієнти: печериці, картопля, вермішель, плавлений сир та заправка овочева з морквою, цибулею та солодким перцем. Ця заправка вже містить необхідні овочі, що значно скорочує час приготування. Якщо ви хочете більш насичений грибний смак, можна додати більше свіжих печериць або використовувати сушені гриби. Сушені гриби надають страві глибший, земляний аромат. Їх слід попередньо замочити у воді на кілька годин перед приготуванням.
Наріжте гриби, цибулю, моркву, обсмажте на олії. Додайте картоплю, воду або бульйон, тушкуйте до м’якості. Посоліть, поперчіть, додайте зелень. Суп виходить ароматний, насичений і зі смаком, що нагадує домашню кухню.
Грибний суп від Торчин спробувала з сушеними грибами, аромат стояв на всю кухню! Смак насичений, але я додала трохи вершків для ніжності. Якщо любите виражений грибний смак, варто додати ще кілька шампіньйонів. Рецепт простий, а результат дуже домашній.
Ответы на вопрос
Якщо ви хочете більш насичений грибний смак, можна додати більше свіжих печериць або використовувати сушені гриби. Сушені гриби надають страві глибший, земляний аромат. Їх слід попередньо замочити у воді на кілька годин перед приготуванням.